PF 2018

PF 2018

Priatelia, tak predsa sa hlásim aj tento rok :-) Je mi jasné, že väčšina z Vás už nastúpila do práce, boríte sa s problémami nového roka a možno ste už aj zabudli, že nejaké sviatky vôbec boli. Aj napriek tomu mi dovoľte, aby som Vám trochu oneskorene zaprial všetko dobré do nového roku!

Ako vždy, na začiatok načriem do svojho súkromia. Pred vianocami sa mi narodil ďalší člen klubu. Takže nebol čas na nič. Do toho sa pridalo troška choroby, vybavovania na úradoch atď.  a bolo to. Sviatky boli o soplíkoch, plienkach, plači a iných radostiach :-) Takže sa priznám, že na klub som ani nepomyslel. A keď sa aj našiel čas, snažil som sa užiť si sviatky, prípadne sa nejako odreagovať. To len nejaké také moje ospravedlnenie voči Vám. Samozrejme to neznamená, že na Vás kašlem. Len som momentálne v inom leveli :-)

Isto ste si všimli, že tento rok som neotravoval so zbierkou na fungovanie klubu. Nemusíte sa báť. Chod stránky je uhradený aj na ďalšie obdobie. Pre tých čo nevedia, na zraze v Nitrianskom Rudne sa vyzbierali nejaké financie do prasiatka. Vraj som si ich mal nechať, ale bolo tam dosť aj na chod klubu aj pre mňa :-) Takže stránky sú zaplatené. Berte to ako vianočný darček odomňa a vlastne aj od všetkých, ktorý sa zrazu zúčastnili. Stále platí, že klub je hlavne o ľuďoch.

Prejdem rovno k vyhliadkam na rok 2018. Čo sa mňa týka, platí asi to, čo aj minulí rok. Nejaké veľké veci odomňa nečakajte. Budem zaborený v plienkach a v neustálej časovej tiesni :-) Každopádne zraz v Nitrianskom Rudne bude. Po dohode s vedením kempu to spustíme aj tento rok. Pre mňa sa to veľmi zjednodušilo, nakoľko kemp trvá na tom, že si vstupné vyberie sám. Mne odpadne mnoho stresu a starostí. Tak by bol hriech, neurobiť zraz znova. Uvidíme, čo to prinesie a aká bude nová skúsenosť.

Na záver dodám, že sa teším na všetkých, s ktorými sa mi podarí stretnúť. Užite si ďalší rok na plný plyn a hlavne si užite svoje staré ale aj novšie “kocábky”.  Stále viac sa nám sprísňujú emisné limity, stále viac sa rozmáhajú malé motory a elektrické autá. Autá pre vodiča sa pomaly vytrácajú a aj keď mazda sa drží zubami nechtami, niektorým normám sa ani ona nevyhne. Buďte hrdý na svoje mazdičky, lebo je možné, že deťom už budete len rozprávať, na akých autách ste mali možnosť jazdiť 😉